Bedrijfsleider training

Heb jij een bedrijf en mensen klaarstaan die prima zouden kunnen doorstromen als bedrijfsleider, maar missen  ze nog bepaalde kennis, vaardigheden op het gebied van leiderschap, eigenaarschap en rolbewustzijn? Dan is deze training uitermate geschikt voor jouw personeel. Ben je net een bedrijf gestart en werk je voor het eerst met werknemers en wil je graag wat tricks en tools hebben op dit gebied.

 

Op basis van verschillende wetenschappelijke theorieën gaan we in gesprek over wat het betekend om leiding te geven. Vanuit de theorie maken we een vertaalslag naar de praktijk, hoe kun je de theoretische kennis nu daadwerkelijk toepassen.

 

Sessie 1:

'jij als leider'

Wat is jouw positie als bedrijfsleider, waar sta ten opzichte van je collega's?  Veel mensen struggelen met de verhouding baas of vriend. Ik  wil je in deze sessie helpen in je kracht te gaan staan, de juiste rol te vinden.

 

Sessie 2

'jouw team'

In deze tijd van personeelstekorten is het extra belangrijk om jouw team blijvend te inspireren en te motiveren. Daarnaast wil je aantrekkelijk zijn voor nieuwe collega's. In deze sessie gaan we deze onderwerpen uitpluizen en help ik je naar duurzame inzetbaarheid, een hogere productiviteit en een team dat blij is om bij jou te werken.

 

Sessie 3

'alle ballen in de lucht'

Als ondernemer of bedrijfsleider ben je vaak voortdurend bezig met brandjes blussen, waarbij je het gevoel blijft houden dat je altijd achter de feiten aan loopt. Ik ga je helpen van reactief werken naar proactief werken te gaan. We kijken waar je nu bent en maken samen een plan van actie. (spoiler alert, met deze training meedoen is al de eerste stap!) Je krijgt concrete handvatten om goed te kunnen delegeren.

 

Sessie 4

'vogelvlucht'

In aansluiting op de vorige sessie gaan we dieper in op het grote plaatje, de lange termijn. Welke doelen wil je behalen en hoe ga je dat doen?

 

Sessie 5

'in de praktijk'

Deze sessie plannen we na ongeveer twee maanden in. We gaan kijken of je de tools uit de vorige sessies hebt kunnen toepassen en waar je nog tegenaan loopt. We kunnen hier door jou ingebrachte casussen bespreken.

 

 

 

 

 

Wat?

Vijf sessies van een anderhalf uur in een groep

 

Voor wie?

Voor iedereen die een team of een bedrijf gaat leiden of dat al doet en daar graag wat meer toerusting voor wil.

 

Wanneer?

Verschillende startdata in overleg.

 

Wat kost het?

€ 250,-  per persoon

 

Liever exclusieve aandacht? Dat kan, dan maak ik een maatprijs.