Koffie in je bedrijf

Al sinds mijn eerste bijbaantje ben ik bezig met het maken van koffie en heb ik mezelf verdiept in de hele wereld die er achter ligt. Inmiddels heb ik ook meerdere barista's opgeleid en trainingen gegeven voor profs en amateurs. Over het achterliggend proces van bes tot boon, maar ook over het zetten van de perfecte espresso en latte art. Je kunt mijn advies vragen over het gebruik van koffie in jouw horecazaak of mij inhuren om een cursus te geven voor jou of voor je gasten.

De perfecte espresso

In deze training krijg je de achtergrond die je nodig hebt om uiteindelijk de perfecte espresso te kunnen maken. Naast een theoretisch deel gaan we natuurlijk ook zelf aan de slag.

Latte art training

 

Hartjes, rosetta's, zwaantjes, tulpen. Leer in deze training alles over hoe je indruk kunt maken met koffie. Je leert hoe je de juiste consistent van de melk herkend en maakt en gaan we lekker veel oefenen.

Advies

 

Wil jij de koffie in jouw zaak naar een hoger niveau brengen, maar weet je niet wat er haalbaar is of waar je moet beginnen? Samen gaan we kijken naar wat er nodig is om jouw doel te bereiken.